volg ons op LinkedIn

EXACT ONLINE nl-be

Credit Management Solutions International is de credit management partner van Exact Online Nederland en Belgie met de cash flow generator HA-DIGI!

Met een druk op de knop worden al uw openstaande posten die in aanmerking komen voor debiteurenbeheer of incasso geimporteerd in HA-DIGI!. Door de online koppeling en de voorgedefinieerde stappen bent u als ondernemer minder tijd kwijt aan debiteurenbeheer maar heeft u wel sneller uw geld. Vanwege de koppeling via webservices is de foutkans ook nog eens tot het minimale gereduceerd.

De data die vanuit Exact Online via webservices in HA-DIGI! binnenkomen betreft de stamgegevens van de debiteur en de gegevens van de openstaande factuur.

HA-DIGI behoeft geen installatie, implementatie of onderhoud want het is een pure cloud oplossing en is 100% SaaS (Software as a Service)! De kosten beperken zich uitsluitend tot de kosten van het gebruik van HA-DIGI! plus een eenmalige verplichte gebruikerstraining. Voor het gebruik van de debiteurenbeheer- of incassomodule betaalt u een vaste jaarlijkse fee gebaseerd op het gebruik van de applicatie.

Technische- en functionele support is op werkdagen van 08.30 tot 18.00 bereikbaar via mail info@cmsibv.com of telefonisch: 0294-490977.

Uw voordelen op een rijtje:

1. Vanwege koppeling via webservices eenvoudige overdracht

2. Tijdwinst

3. Uw Exact Online administratie blijft leidend

4. Geld wordt overgemaakt op uw rekening

5. Disputen kunt u initieel zelf oplossen

Quote Martin van Vliet, Senior Executive Exact Cloud Solutions:

"Het werkt!"

Er is een leuke anekdote over de effectiviteit van de apps. Bij een administratiekantoor dat met CMSI ging werken, waren binnen een maand 90% van de vervallen posten betaald. Slechts 1 klant was "not-amused". En een tiental andere klanten vroeg of het administratiekantoor hetzelfde ook niet voor hun debiteuren konden doen. Een nieuwe dienstverlening was geboren?"

Voor meer informatie over Exact Online zie: www.exactonline.com

 
BezoekadresLeeuwenveldseweg 1 1382 LV Weesp Tel: 0294 490 977 E-mail: info@cmsibv.com