volg ons op LinkedIn

TWINFIELD


Twinfield, Online boekhouden

Credit Management Solutions International is de strategische credit managementpartner van Twinfield International, a Wolters Kluwer Business.

Twinfield Online Boekhouden biedt ondernemers een flexibele online werkomgeving met op ieder moment van de dag, vanaf iedere locatie, toegang tot de meest actuele financi?le gegevens. Geen ingewikkelde installaties, geen vervelende updates: het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding.

Voor een vast, laag bedrag per maand kunnen accountant en ondernemer slim samenwerken. Bovendien is Twinfield gemakkelijk te koppelen aan vele andere bedrijfssoftware, waardoor zowel ondernemers als accountants hun processen eenvoudig kunnen verplaatsen naar de cloud en zo een flinke tijds- en kostenbesparing kunt boeken. Door altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied blijft Twinfield haar klanten een zeer innovatief product bieden. Aantoonbaar veilig en inmiddels in gebruik door vele duizenden accountantskantoren en ondernemers.

Voor meer informatie zie:

(www.twinfield.com)

Tevens deelt CMSI haar kennis en mening bij het Twinfield initiatief, de online accountant, zie:

(www.deonlineaccountant.com)
BezoekadresLeeuwenveldseweg 1 1382 LV Weesp Tel: 0294 490 977 E-mail: info@cmsibv.com